Лобистки интереси и още разходи за водачите! Така от БСП

...
Лобистки интереси и още разходи за водачите! Така от БСП
Коментари Харесай

БСП обвини управляващите в лобизъм заради новия пътен закон

Лобистки ползи и още разноски за водачите! Така от Българска социалистическа партия разкритикуваха качените за публично разискване промени в закона за Пътните транспортни средства.
Готвят се санкции за притежателите на коли, които ремонтират колите си сами Това планува проектозаконът за пътните транспортни средства
Според левицата препоръчаните промени ще дадат опция на частни структури да управляват пунктовете за механически прегледи, а страната се отхвърля от контролните си функционалности.

Опасенията на опозицията провокираха и реакцията на министъра на превоза.
Росен Желязков: Няма да забраняваме на хората да ремонтират колите си сами Според Българска социалистическа партия готвеният Закон за пътните транспортни средства е лобистки
„ Този закон ще подсигурява на всеки български жител който употребява пътно транспортно средство повече разноски повече таскси повече администрация, съобщи Димитъ Данчев от Българска социалистическа партия.

„ Две неща няма да позволи - увеличение на административната тежест и спекулации на тематика лобизъм и интереси”, съобщи в отговор министърът на превоза Росен Желязков.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР