Lloyd’s Brussels ще ръководи европейските операции на застрахователния синдикат след

...
Lloyd’s Brussels ще ръководи европейските операции на застрахователния синдикат след
Коментари Харесай

Lloyd s откри дъщерната си компания в Брюксел

Lloyd’s Brussels ще управлява европейските интервенции на застрахователния профсъюз след излизането на Англия от Европейския Съюз

Най-старият осигурителен и презастрахователен състезател в света – английската компания Lloyd’s of London откри публично своето посланичество в белгийската столица Брюксел. Lloyd’s Brussels ще управлява европейските интервенции на застрахователния профсъюз след излизането на Англия от Европейския Съюз.
Брюкселското поделение е първият клон на Lloyd’s в Европа с изпълнителен комитет и 50 души в Брюксел и други 45 индивида, основани в цяла Европа.
Председателят на Lloyd Брус Карнеги-Браун разяснява, че решението за основаване на компания в белгийската столица ще успокои сътрудниците и клиентите на компанията, които и отсега нататък ще могат да се възползват от финансовата отбрана на Lloyd’s след Brexit.
Lloyd’s Brussels е дъщерна компания на Lloyd’s и ще обезпечава достъп на клиентите от Европейското икономическо пространство до услугите на лондонския осигурителен пазар. Брюкселското поделение на Lloyd’s покрива всички non-life опасности, както и факултативното и непропорционално презастраховане.
Припомняме, Lloyd’s е неотменна част от английската бизнес сцена от ХVІІ век, само че поради Brexit избра Брюксел за своето дъщерно отделение в Европейски Съюз.
Източник: insmarket.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР