Lizzo: Повече оплаквания относно певеца, разследван след съдебно дело

...
Lizzo обвинен в газово осветление“Прочетете още:Бъдещето на Lizzo виси на
Коментари Харесай

Lizzo обвинен в „газово осветление“

Прочетете още:
Бъдещето на Lizzo виси на косъм
„Аз не съм злодей“: Лицо отговаря на твърденията на танцьори

„Лизо не разбира“

Г-жа Родригес сравни работата за Лицо с танцуване за хора като Бионсе и Лейди Гага, като каза другаде тази седмица: „ Искам да кажа, че като работиш с Бионсе, трябва да си на P и Q. Същото е и с някой като Джанет [Джаксън] или Лейди Гага.

„Но това, което направиха по различен начин и това, което Лицо не разбира като бизнесдама, е, че все още можете да имате това очакване, това ниво на талант и енергия, което искате около вас, но все пак да показвате признателност към вашите работници.

„Има наистина добър баланс на това и аз просто не разбирам, колкото повече показвате тази признателност към вашите работници и че ви е грижа за тях и всичко, което те правят за вас, както и те за вас, толкова по-трудно искат да работят за вас.

„Мисля, че това е най-голямата разлика, която тя все още не разбира напълно.“

В изявлението си в отговор на делото на жените Лицо каза: „Обикновено избирам да не отговарям на неверни обвинения, но те са толкова невероятни, колкото и да звучат и твърде възмутителни, за да не бъдат разгледани."

Тя добави: „Не съм тук, за да ме гледат като жертва, но също така знам, че не съм злодейката за какъвто хората и медиите ме представиха през последните няколко дни."

Sky News се свърза с представители на Lizzo за коментар.

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР