лизо 3 милиона лева възстановихме от тези спорни договори. Това

...
лизо 3 милиона лева възстановихме от тези спорни договори. Това
Коментари Харесай

Весела Лечева: Близо 3 милиона лева възстановихме от спорни договори

лизо 3 милиона лв. възстановихме от тези противоречиви контракти. Това съобщи Весела Лечева, министър на спорта по bTV.

 

„ Създадохме работни групи по подписани контракт и се натъкнахме на противоречиви контракти които могат да ощетят сдруженията, на които Министерството на спорта е принципал. “, сподели Лечева. Тези контракти не бяха добре обосновани, акцентира Лечева. Нищо не ни отличава от едно постоянно държавно управление, акцентира още тя. По думите й  по този начин съществено прокламираната политика за битка с корупция не може да се назовава див реваншизъм. Ние като министри би трябвало да защитим държавния интерес.

За обучителен модул за наем на зала се предвиждаше 7 хиляди лв. за един ден, разясни Лечева по отношение на контракти, в които са открити нарушавания след осъществените инспекции. Имало и да опит да се пресвояват средства, уверена е Лечева.

Главна дирекция „ Национална полиция “ и ГДБОП проверяват противоречивите контракти. На 2 август е прикратен контракта за спонсорство за залата, която към този момент се споделя „ Арена София “. Действията на предходното управление са непозволени, тъй като прекратянат контракта една година по-рано, разясни спортният министър.

 

       Очаквайте детайлности!

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР