Лизи Веласкес от американския град Остин трябва да се храни

...
Лизи Веласкес от американския град Остин трябва да се храни
Коментари Харесай

Американка яде през 15 минути, за да не умре

Лизи Веласкес от американския град Остин би трябвало да се храни на всеки петнадесет минути, в случай че желае да остане жива. Тя тежи единствено 25 кг, а мазнините в тялото й са съвсем нула.

Двадесет и една годишната американка не е анорексичка, а страда от рядко заболяване, което й пречи да качи и половин кг. Въпреки че гълтам към 60 порции храна на ден.

Всеки ден тя зарежда тялото си с 8000 калории, само че не може да напълнее. „ Ям на всеки 15 минути, с цел да подкрепям организма си в тонус и да имам някаква сила ”, споделя 155-сантиметровата млада жена.

Тя гълтам всичко, само че в дребни порции, с цел да не навреди на тялото си. Тъпче се с шоколад, пасти, понички, макарони, сладкиши, бонбони и чипс, с цел да се опита да качи няколко грама.

Лизи е родена в осмия месец и докторите забелязали, че количеството амниотична течност, което пази плода в утробата на майката, е било под минимума.

 Американка яде през 15 минути, с цел да не почине

Лекарите даже се учудили, че бебето въобще е живо, споделя майката на Лизи, Рита, която е служителка в черква. Въпреки че години наред е подложена на какви ли не проучвания, не е ясно какво тъкмо предизвиква заболяването й.

Специалисти по генетика от целия свят се пробват да схванат механизма на действие на тялото на Лизи. Оказва се, че по света има още хора с казуса на Лизи.

За страдание обаче няма открит случай на възрастен човек с такова заболяване – т.е. към този момент прогнозите за Лизи са много неприятни. Но при дамата, която се тъпче четири пъти на час, нещата не са чак толкоз зле.

Вътрешните й органи са наред, костите й са здрави, както и зъбите й, по тази причина лекарите залагат очаквания върху цялостното й оправяне. В това време майка й не седи със скръстени ръце.

Тя написа книга за живота на щерка си, с цел да показа със света казуса на хората с този тип заболяване. Много хора обаче я упрекват, че желае да припечели на гърба на детето си.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР