лизаме в новата година с най-ниския дефицит в ЕС, както

...
лизаме в новата година с най-ниския дефицит в ЕС, както
Коментари Харесай

Борисов: Влизаме в новата година с най-ниските дълг и дефицит в ЕС

лизаме в новата година с най-ниския недостиг в Европейски Съюз, както и с най-ниския външен дълг в Европа.

Това сподели министър председателят Бойко Борисов по време на посещаване в дружество за произвеждане на бойлери във Варна. Видеоклип от визитата беше оповестен в страницата на министър-председателя в обществената мрежа Facebook, оповестява “Фокус”.

Заедно с него там бяха и кметът на Варна Иван Портних, както и министърът на труда и обществената политика Деница Сачева.



По време на огледа на завода за бойлери, министър председателят уточни, че предприятието има над 500 чиновници. Той прегледа оборудването и се срещна с изискванията на работа и произвеждане. Министър-председателят прегледа и складовата база на сдружението.



„ Майсторите работят. Сравнително малко оставихме хората да почиват. Нямаше по какъв начин да не спрем заведенията за хранене, нощните заведения и нямаше по какъв начин да не спрем учениците, само че при първият вероятен миг, когато видяхме, че натискът върху лечебните заведения понижа, незабавно пускаме от първи до 4-ти клас. Наблюдаваме ден за ден по какъв начин се движи пандемията”, добави Борисов.

Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР