Лиза се родила в Санкт Петербург, живяла с майка си

...
Лиза се родила в Санкт Петербург, живяла с майка си
Коментари Харесай

Преди 7 години Лиза зарязала всичко и се омъжила за африканец. Как изглеждат децата на двойката

Лиза се родила в Санкт Петербург, живяла с майка си и пастрока си. Тя считала да постъпи в университет и желала да усъвършенства своя британски. За задачата се срещнала с Рони – мъж от Екваториална Гвинея. Той дошъл в Русия, с цел да учи, а също така работел като учител.

В началото те общували онлайн, а след това Лиза предложила да се срещнат. При първата среща посред им пробягала искра, те се влюбили от пръв взор. Започнал плевел и стремглав романс. Година по-късно, към този момент на 18, Лиза схванала, че е бременна.

Роднините, приятелите, родителите обвинили момичето в нелепост, казвайки, че Рони ще се прибере в родината си и ще я не помни, а Лиза ще стане самотна майка.

 екзотични-дъщери

Но момичето отказало да повярва в това. Все отново скоро на Рони в действителност му се наложило да се върне вкъщи, свърши;а му визата, а и бил завършил образованието си. Но двойката поддържала връзка от разстояние, а Рони работел доста и събирал пари, с цел да се срещне още веднъж с обичаната си.

Лиза също работела доста, учила се, само че момичето не издържало на упреците и натиска на фамилията. Щом тодила щерка си, тя се решила на обезверена крачка и отпътувала при обичания си. Но Лиза не предполагала в какви комплицирани условия живее фамилията на Рони.

 майка-и-дъщери

Нямало вода, електричество, нямало пералня машина, с интернета също било комплицирано. Семейството живеела в пуста околност. Момичето съумяло да издържи единствено година, а след това убедила Рони да се върнат в Русия.

Рони бил подготвен на всичко за обичаната си. Те отпътували за Русия. Оженили се, а скоро се родила и втората им дъщеричка. Двамата към този момент живеят дружно 7 години, през днешния ден Лиза е на 24 години, тя е щастлива мама и любяща жена.

 екзотични-сестри

На Рони му е мъчно с работата, само че прави всичко допустимо, с цел да обезпечи фамилията си. Мнозина са възхитени от девойките на двойката – ангели с екзотична хубост. Те станали същински звезди в своя град.

Но Рони и Лиза признават, че от време на време реакцията на хората ги плаши, двойката получава доста обидни думи и упреци по собствен адрес. Ето за какво фамилията счита да се реалокира в по-толернатна страна, да вземем за пример – Канада. Още повече, че роднините й прекъснали връзките си с нея.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР