Лиза Мари Пресли, която като единствено дете на Елвис Пресли

...
Лиза Мари Пресли, която като единствено дете на Елвис Пресли
Коментари Харесай

Лиса Мари Пресли – един живот на върха на славата

Лиза Мари Пресли, която като само дете на Елвис Пресли резервира известната си фамилия в светлината на прожекторите с четири сватби и три лични албума, умря в четвъртък на 54-годишна възраст.

Тя беше омъжена за малко за Майкъл Джексън и още по-за малко за Никълъс Кейдж. Бракът ѝ с артиста продължи единствено четири месеца. Ето част от това, което Пресли споделя за живота измежду звезди и популярност:

Лиса била на 9 години, когато татко й умря от сърдечен удар на 42-годишна възраст. Тя си спомня по какъв начин той един път я е откарал с частен аероплан до Айдахо, с цел да може да види сняг за първи път. Прекарали половин час в снега и се прибрали назад в Мемфис.



„ Той имаше толкоз неизмеримо наличие – даже не като актьор, а единствено като човек “, показа тя един път пред „ Ню Йорк таймс ”. „ Да, той пееше добре и, да, песните бяха страхотни, само че това беше той, който идваше посредством музиката. Той беше по-голям от живота ”.

От четирите брака на Пресли връзката й с Майкъл Джексън беше тази, която очарова таблоидите. След загадка сватбена гала в Доминиканската република, те започнаха медения си месец от хотел на Доналд Тръмп.

По време на двугодишния брак Лиса Пресли сподели пред журналистката Даян Сойер, че слуховете, че връзката им е рекламен трик, не са правилни. По това време Майкъл Джексън беше изправен пред обвинявания, че е малтретирал полово 13-годишно момче.

„ Как можеш да симулираш това 24 часа в денонощието, да спиш с някого, да се будиш до някого? “ сподели тя тогава. „ Няма да се омъжа за някой заради друга причина, с изключение на тази, че съм влюбена в него. “



Години откакто Пресли и Джексън се разведоха през 1996 година, тя приказва пред „ Таймс ” за компликациите при живот на върха на славата.

„ Все още бях относително млада и се пробвах да реша кое би било по-добре за мен: да бъда с някой, който не има нищо, а по-късно ще бъде стъпкан от медиите, тъй като просто е станал  „ Г-н Пресли “, или да бъда с някой, чието състояние е сравнимо с моето “, сподели тя.

Превод от в. „ Ню Йорк таймс ”
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР