Лиз и нейният партньор Ерик споделиха причудливата история на TLC

...
Лиз и нейният партньор Ерик споделиха причудливата история на TLC
Коментари Харесай

Жена стигна до болница след секс с безкраен оргазъм

Лиз и нейният сътрудник Ерик споделиха причудливата история на TLC Me Sent Me To The ER и си спомниха, че са правили прелестен утринен секс, когато тя почнала да доближава оргазъм - и това продължавало и продължавало, написа БЛИЦ. Започнали да се паникьосват и час и половина след оргазма Лиз пробвала всичко, с цел да спре чувството, както е показано в странната реорганизация в шоуто.

" Започнах да подрипвам нагоре и надолу, с цел да видя дали това ще помогне ", споделя Лиз.

" В последна сметка се обадих на всеки медицински експерт, който съм виждала през живота си, да се опитам да накарам някой да ми даде отговор! "

Ерик ѝ споделил, че ще би трябвало да отидат в болничното заведение.

Медиците таман щели да напишат рецепта за валиум, когато оргазмът непринудено спрял, повече от четири часа след началото му.

Лиз споделя: " Първоначално просто не повярвах. Не имах вяра и се опасявах, че ще стартира още веднъж. "

За страдание, странният проблем се върнал и Лиз към този момент се нуждае от медикаменти всеки ден, с цел да спре инцидентните неуместни и изтощителни оргазми на публични места и вкъщи.

Тя изяснява: „ Първоначално беше тъкмо като след секс, а по-късно стигна до точката, в която върша каквото и да било - да виждам телевизия, да се разхождам по улицата - и получавам оргазъм напълно ненадейно. Имам до 12 спонтанни продължителни оргазми за един ден. "

Лекарството в последна сметка овладява нейните оргазми.

Лиз споделя: „ Стигнах до там, че ги имах единствено всекидневно, а по-късно ги имах единствено през ден, и тогава това беше към един път седмично, а по-късно може би беше към един път месечно. “
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР