"Лийдс" се завърна във Висшата лига след 16-годишно чакане. Това

...
"Лийдс" се завърна във Висшата лига след 16-годишно чакане. Това
Коментари Харесай

16 години чакане, но завръщането си заслужава заради нея /снимки/

"Лийдс " се завърна във Висшата лига след 16-годишно очакване. Това обаче няма да е празник единствено за почитателите на клуба от „ Елънд Роуд “, а за всички футболни ентусиасти.
Привържениците на футбола от целия свят би трябвало да са удовлетворени, защото все по-често ще имат късмет да се любуват на водещата от клубната телевизия на „ белите “.
Русокосата Ема Луис Джоунс в никакъв случай не е била футболен почитател, само че това не ѝ пречи да натрупа забележителна известност след първата си поява по „ Leeds United TV “ през 2017 година
„ Никога не съм се интересувала от футбол, само че откогато работя за малкия екран на "Лийдс " станах разпален почитател. Бързо бях запленена от атмосферата на стадиона и евентуално сега съм един от най-шумните фенове “, признава Ема.
Блондинката прави изявленията преди мачовете на Лийдс, а също така работи за „ BBC Radio 5 Live “. По време на Мондиал 2018 тя притегли вниманието на почитателите по света, когато по време на загрявката преди мача на Англия с Коста Рика ефирен оператор реши, че тя е доста по-интересна панорама от протичащото се на терена.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР