Лийдс се опита да се противопостави на Манчестър Сити в

...
Лийдс се опита да се противопостави на Манчестър Сити в
Коментари Харесай

Джеси Марш: Бяхме нервни и бързо се раздадохме

Лийдс се опита да се опълчи на Манчестър Сити в семейството си от 17-ия кръг на Висшата лига, само че в последна сметка отстъпи с 1:3. “Белите ” устискаха съвсем до края на първото полувреме нулевото тъждество, само че в добавеното време позволиха попадения след контраофанзива дело на Родриго Ернандес, а след почивката Ерик Холанд осъществя два бързи гола. Четвърт час преди края Паскал Струйк върна очакванията на Лийдс, само че попадението му се оказа единствено по§ерно, тъй като съотборниците му нямаха сили за повече.

Въпреки загубата мениджърът на домакините Джеси Марш не беше извънредно отчаян от крайния резултат.

„ Мисля, че през първото полувреме бяхме постоянни в отбрана и спечелихме доста битки, само че бяхме нервни и бързо се раздадохме. Беше им мъчно да ни пробият, само че ние можахме да овладеем топката. Вторият гол беше сериозна неточност и това направи предизвикването доста по-трудно. Но по-късно видяхте, че се върнахме в мача. Нямаше какво да губим, само че в действителност желая да ни видя да играем по този начин през цялото време, да вършим динамични придвижвания, връзки с топката. Очевидно имахме проблем с качеството. Противниците ни бяха доста положителни, имат доста положителни играчи и най-после всичко се оказа война на безсилие. "

Марш означи представянето на вратаря Илан Мелие и го дефинира като „ извънредно “, защото французинът се завърна в игра след припадък на жлезиста тресчица. Ако не бяха изявите на младока, резултатът можеше да бъде и по-различен на почивката. Мениджърът на Лийдс обаче задържа Джак Харисън и Крисенсио Самървил на аварийна пейка и извади редица играчи през второто полувреме, с цел да ги резервира свежи преди гостуването на Нюкасъл в събота.

„ Някои от решенията, които взехме, бяха да предпазим момчетата, с цел да сме сигурни, че с бърз поврат в няколко натоварени седмици можем да се възстановим бързо. Ние просто чувствахме, че не би трябвало да настояваме, тъй като искахме да не рискуваме нито с Харисън, нито с Самървил “, сподели Марш.

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР