Лийдс победи Кристъл Палас с 1:0 в мач от 14-ия

...
Лийдс победи Кристъл Палас с 1:0 в мач от 14-ия
Коментари Харесай

Лийдс излъга Кристъл Палас с дузпа в последната минута

Лийдс победи Кристъл Палас с 1:0 в мач от 14-ия кръг на Висшата лига. Домакините стигнаха до триумфа по доста трагичен метод, откакто попадението им пристигна надълбоко в добавеното време, когато Рафиня бе прецизен от дузпа.

С триумфа Лийдс се изкачи на 15-ата позиция в класирането с актив от 15 точки, до момента в който лондончани са 12-и с една повече.

През първото полувреме двата отбора си размениха по една опция, само че Адам Форшоу и Джефри Шлуп не съумяха да намерят задачата.

В началото на втората част Родриго бе покрай попадение за домакините, само че не съумя да си поведе добре топката и не заплаши вратата на „ орлите “.

В 74-ата минута Вилфред Заха центрира в наказателното поле, където Кристиан Бентеке игра с топката и насочи кълбото към мрежата на домакините, само че Илан Меле уверено съумя да предотврати заплахата.

Истинската драма настъпи в края на дуела, когато Марк Гехи игра с ръка, след което обстановката бе прегледана с ВАР и основният арбитър Кевин Френд уточни бялата точка. Зад топката застана Рафиня и с изстрел в левия ъгъл осъществя, носейки успеха на отбора си.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР