Лийдс и Манчестър Юнайтед не успяха да се победят в

...
Лийдс и Манчестър Юнайтед не успяха да се победят в
Коментари Харесай

Лийдс и Манчестър Юнайтед не успяха да се победят в класическото дерби

Лийдс и Манчестър Юнайтед не съумяха да се победят в класическото дерби на 33-тия кръг на Висшата лига. Шансовете за двата отбора не бяха прекалено много, тъй че равенството 0:0 наподобява като законосъобразен резултат.

В 7-та минута пристигна първият късмет в мача. След превъзходен извеждащ пас към Маркъс Рашфорд, стрелецът овладя и опит бърз удар, който обаче мина настрана от вратата на Меслие. В 12-та минута Бруно Фернандеш не уцели противниковата врата от комфортна позиция.

В 20-та минута домакините имаха искания за дузпа, откакто останаха подозрения за игра с ръка на Люк Шоу в наказателното поле. ВАР обаче отсъди, че не е имало нарушение.

Снимка: БГНЕС  Лийдс и Манчестър Юнайтед не съумяха да се победят в класическото дерби (ВИДЕО)
Юнайтед се опита да вземе самодейността, а в последните 10 минути на полувремето на два пъти беше покрай попадение след директни свободни удари. В 37-та минута Патрик Бамфорд съумя да предотврати гол, избивайки шут на Фернандеш. В 44-та минута Меслие също се намеси на равнище, откакто Маркъс Рашфорд стреля мощно към вратарския ъгъл.

На старта на втората част нямаше фрапантна смяна в игровите дейности. В 57-та минута Даниел Джеймс остави кълбото за Бруно Фернандеш, който обаче не уцели вратата на " белите ". В 61-та Мейсън Гринууд стреля право в ръцете на Меслие.

В 63-та минута Лийдс контраатакува на скорост, само че Елдер Коща не съумя да откри вратата на Дийн Хендерсън от комфортна позиция. Единадесет минути по-късно последваха два точни удара към вратата на " алените дяволи ", само че и двата се оказаха лесна плячка за британския пазач. До края на мача нови голове не паднаха и по този начин резултатът остана 0:0.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР