Лияна най-сетне преодоля шока от убийството на първия си приятел.

...
Лияна най-сетне преодоля шока от убийството на първия си приятел.
Коментари Харесай

Лияна Преодоля Шока От Убийството На Първия Си Любовник

Лияна най-накрая преодоля шока от убийството на първия си другар. Драмата се разиграва, когато певицата е малолетна, едвам на 16 години. Тогавашният й обичан – наркобосът от СИК Фалконети е убит пред очите й.

“Някак си душeвността ми в този миг се заключи и отхвърли да одобри случилото се, само че всичко това рефлектира…”, казвала е изпълнителката и е добавяла, че допреди 5-6 години, минавайки около мястото, постоянно обръщала главата си на другата страна.

Вече не го прави. Нещо повече – Лияна сграбчи револвер и стреля по цел на столично стрелбище. Певицата напълно целеустремено отишла, с цел да пребори най-накрая уплахата си от огнестрелни оръжия.

“Когато се изправиш очи в очи със страховете си, когато докоснеш “нещото”, което е всявало смут в съзнанието ти и е сковавало тялото си”, показа Лияна към видеото, което показа в обществената мрежа.

В клипчето се вижда по какъв начин певицата трепери от смут, тръска ръце, усмихва се нервно, а след това застава против целта и стреля, написа Уикенд. “Обещах си да преборя всичко това, което ме е спъвало и дъпрало обратно – страхове, неприятни мемоари, нездравословни хора! И съумявам! И побеждавам”, добави певицата.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР