Лий Чайлд, Дийн Кунц, Джефри Дивър и Джон Конъли в

...
Лий Чайлд, Дийн Кунц, Джефри Дивър и Джон Конъли в
Коментари Харесай

Изходни рани –взривоопасна колекция разкази от майсторите на криминалния жанр

Лий Чайлд, Дийн Кунц, Джефри Дивър и Джон Конъли в антология на незаконния разум.
От романите на Агата Кристи до детектив Морс на Колин Декстър, от коравите детективски истории на Реймънд Чандлър до разказите за серийни убийци на Томас Харис и Джеф Линдзи – престъпният род е един от най-разнообразните – съчетаващ логика на психиката, страст и под напрежение сюжет; преливащ от класическия ноар до престъпна фантастика.
На българския пазар за пръв път се появява впечатляващият алманах „ Изходни рани “ с 19 описа на някои от най-знаковите имена на престъпната литература – Лий Чайлд, Дийн Кунц, Джефри Дивър, Джон Конъли и други.
Под редакцията наПол Б. Кейн и МариО’Риган, тази антология на незаконния разум предлага някои познати и доста непознатиистории, трансформирали се в мостри за жанра.
Сред страниците на сборника ще откриете един същински хулиган в лицето на героя на Джефри Дивър, една властна майка, подготвена на всичко, една избрана популярна картина в описа на Джон Конъли и първия оповестен в миналото роман на Дийн Кунц – шокиращия „ Котета “. И всичко ще стартира с продажбата на една къща в описа на Лий Чайлд.
Брилянтен и безмилостно пристрастяващ,„ Изходни рани “ е наложително четиво за всички фенове на престъпната литература.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР