Ливърпул“ заслужи големия триумф в Премиър лийг. Отборът чака три

...
Ливърпул“ заслужи големия триумф в Премиър лийг. Отборът чака три
Коментари Харесай

Големият Бербатов за големия „Ливърпул“ и любимия „Ман юнайтед“

„ Ливърпул “ заслужи огромния успех в Премиър лийг. Отборът чака три десетилетия този момент. По този метод “червените ” към този момент има 19 трофеи на Англия, като изостават на една от рекордьора „ Манчестър Юнайтед “. Бившият нападател на “червените дяволи ” Димитър Бербатов обаче се надява, че мощната форма на отбора от “Анфийлд ” няма да докара до равнене на оценките и даже освен това.
" Футболисти на Манчестър Юнайтед би трябвало да създадат всичко, което е по силите им, с цел да спрат „ Ливърпул “, с цел да не продължи да израства, тъй като откакто завоюваха купата, мърсисайдци ще се стремят да ги смъкват от върха по извоювани оценки ". Това споделя Димитър Бербатов в авторската си графа за Betfair.

“Сегашният Ливърпул ми припомня на „ Барселона “ в най-силния интервал, - продължи българинът. - Играчите пресират високо и когато откраднат топката, следва гърмеж! Това е чиста тики-така от Клоп с малко докосвания на топката. Има какво доста да се учи от този тим на „ Ливърпул “ и неговия жанр на игра. Не е отговорен „ Ливърпул “, че противниците му не са го провокирали, както би трябвало. Тези момчета играят величествен футбол, безапелационен е Бербо.

Клоп е към този момент пет години отпред на този тим и в този интервал направи показно. Той е доказателство, че когато намерите подобаващия човек, нещата свършват добре. Когато всичко се прави тъкмо, триумфът идва сам”, - приключва Димитър Бербатов.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР