Ливърпул защити мястото си в топ 4 на Висшата лига

...
Ливърпул защити мястото си в топ 4 на Висшата лига
Коментари Харесай

Ливърпул оглозга до кокал последния в Англия

Ливърпул отбрани мястото си в топ 4 на Висшата лига по повече от експресивен метод. У дома в своя дуел от 20-ия кръг „ червените” от „ Анфийлд” не демонстрираха благосклонност против последния в класирането Суонси и го унищожиха с 5:0. Роберто Фирмино вкара два гола в мача, който можеше да приключи и с надалеч по-категоричен резултат в интерес на домакините. По едно попадение за триумфа прибавиха още Филипе Коутиньо, Трент Александър-Арнолд и Алекс Окслейд-Чембърлейн.

Още в 6-ата минута „ лебедите” схванаха, че нищо положително не ги чака при визитата. Роберто Фирмино открадна топката в половината на съперника, а сетне незабавно комбинира с Мохамед Салах. Египетският ас на Ливърпул мигновено откри Филипе Коутиньо пред дъгата, а оттова бразилецът предложи в действителност специфичен завършващ удар в горния ляв ъгъл – 1:0.

В интерес на истината ранният гол успокои съществено домакините, които сякаш изгубиха мотивация да нападат непрестанно. Едва в края на полувремето Фирмино се измъкна технично от пазача си и излезе самичък против вратаря, като се забави прекомерно доста и в последна сметка шутира около лявата греда.

След почивката обаче на терена имаше единствено един тим и това бяха „ червените”.

Очаквайте детайлности!
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР