Ливърпул води с 22 точки във Висшата лига на Англия

...
Ливърпул води с 22 точки във Висшата лига на Англия
Коментари Харесай

Титлата на Ливърпул е поставена под въпрос от коронавируса

Ливърпул води с 22 точки във Висшата лига на Англия и към този момент е въпрос на време да завоюва трофея. Но съгласно " Телеграф " съществува вид, при който отборът може и да не получи купата на първенец.
 Ливърпул разгласи облагата си за сезон 2018/2019
Ливърпул разгласи облагата си за сезон 2018/2019

Мърсисайдци са създали рекорден оборот от 533 милиона лири

Заради разрастващия се проблем с епидемията, породена от ковид COVID-19 на Острова обмислят като краен вид да спрат всички спортни събития за период от два месеца. Оказва се, че в локалния футбол няма предписание какво се случва при сходна обстановка. Така няма никаква гаранция, че в случай че в даден миг шампионатът бъде преустановен, ще се зачита класирането към въпросната дата. Не се знае и какво ще стане с отборите, заели позиции за евроучастие, както и тези, които би трябвало да изпаднат. До края на сезона в Премиър лийг остават 11 кръга.

Засега в Англия има 19 инфектирани, 3 от които през днешния ден, с заболяването, която потегли от Китай. Здравните управляващи са подготвени даже да изискат прекъсване на образователните занятия в учебни заведения и университети за период от 2 месеца.

По предписание шампионата на Албиона би трябвало да приключи доникъде на май, тъй като месец по-късно започва Европейското състезание, което също е сложено под въпрос.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР