Ливърпул вече сериозно работи по лятната си селекция. В клуба

...
Ливърпул вече сериозно работи по лятната си селекция. В клуба
Коментари Харесай

Ливърпул набеляза трима централни защитници

Ливърпул към този момент съществено работи по лятната си селекция. В клуба са наясно, че ще би трябвало да подсилят съществено състава след неубедителния сезон. Една от линиите, която евентуално ще бъде подсилена, е отбраната, където отборът сподели някои съмнения през акцията, разкрива журналистът Нийл Джоунс, който се смята за много непосредствен до мърсисайдци.

Много е евентуално през лятото Жоел Матип и Натаниел Филипс да изоставен " Анфийлд ". Ако това се случи, клубът наложително ще притегли най-малко един нов централен бранител. " Червените " към този момент са набелязали три предпочитани цели. Първата е Юриен Тимбер от Аякс, а другите две са Наиф Агер от Уест Хам и младият гений на Челси Леви Колуил.

Със сигурност Юрген Клоп ще продължи да разчита главно на двойката Вирджил ван Дайк и Ибрахима Конате в центъра на защитата. Той обаче желае да има задоволително качествена тяхна опция в състава си, с цел да няма спад в представянето на отбора, когато се наложи някой от тях да отсъства.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР