Ливърпул унищожи Манчестър Юнайтед с 4:1 в среща от турнира

...
Ливърпул унищожи Манчестър Юнайтед с 4:1 в среща от турнира
Коментари Харесай

Ливърпул размаза Манчестър Юнайтед в САЩ!

Ливърпул унищожи Манчестър Юнайтед с 4:1 в среща от шампионата "International Champions Cup " и стопираха поредицата от 6 следващи мача без триумф над този съперник. Мачът се игра пред повече от 100 хиляди фенове в Мичиган.

Садио Мане вкара от дузпа в 27-ата, Даниел Стъридж наниза втори гол за мърсисйдци в 65-ата минута, след това Шей Оджо се разписа от дузпа четвърт час преди кщрая, а новата покупка Джердан Шакири беше прецизен в 82-ата минута. Единственият гол за Юнайтед бе дело на Андреас Перейра в 31-ата минута.

Началото беше за "червените дяволи ", само че попадение на Хуан Мата в осмата минута вярно не бе зачетено поради засада. Момчетата на Юрген Клоп реагираха незабавно, само че Лий Грант избави от близко удар с глава на Мохамед Салах.

Последва още един избавен удар, като този път Андер Ерера блокира опита на Вържил ван дайк. Интересното е, че в средата на първата част беше анулиран втори гол на Мата поради засада.

В 27-ата минута Мичъл изрита Салах и Мане осъществя отсъдената дузпа, само че малко по-късно Андреас Перейра с прелестно осъществяване изравни.

Началото на второто полувреме не беше изключително зрелищно, само че двайсетина минути след паузата Даниел Стъридж върна задатъка на своите след пас на Шакири.

В 73-ата минута Ерера препъна Робъртсън в наказателното поле и мърсисайдци получиха нова дузпа. Шей Оджо невъзмутимо вкара от бялата точка за 1:3.

Десетина минути по-късно Ливърпул Джердан Шакири продължи да впечатлява, като се разписа със страхотна задна ножица.

По този метод Ливърпул приключи присъединяване си в "International Champions Cup " с 2 победи и 1 загуба. Юнайтед пък досега има 1 триумф и 1 проваляне, като му следва да срещне и Реал Мадрид на 1 август.

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР