Ливърпул, Тотнъм и Милан се интересуват от защитника на Фулъм

...
Ливърпул, Тотнъм и Милан се интересуват от защитника на Фулъм
Коментари Харесай

Защитник на Фулъм е в плановете на Ливърпул, Тотнъм и Милан

Ливърпул, Тотнъм и Милан се интересуват от бранителя на Фулъм Тосин Адарабийо, твърди The Evening Standard. Съобщава се, че „ котиджърс “ бързат да обвържат централния защитник с нов контракт, като договарянията към този момент са в ход. При сполучлив завършек на диалозите, то 26-годишният англичанин ще стане един от най-добре платените на „ Крейвън Котидж “.

Адарабийо демонстрира отлична форма, откакто се завърна от травма през ноември, само че договорът му изтича в края на сезона и бъдещето му остава нестабилно. Това отваря вратите на Ливърпул, Тотнъм и Милан, които са измежду клубовете, които обмислят да го привлекат през лятото.

„ Шпорите “ подписаха с Раду Драгусин през януари, само че мениджърът Ангелос Постекоглу призна предходната седмица, че ще желае още един централен бранител през лятото, а Адарабиойо беше цел на тима още през предишното лято.

Междувременно Ливърпул към този момент възнамерява живота след напускането на Юрген Клоп. Договорът на Жоел Матип, който е навън до края на сезона поради сериозна травма в коляното, има контракт до лятото и съвсем несъмнено няма да бъде удължен.

В същото време, Манчестър Юнайтед и Челси също обмислят дали да подпишат с нов централен бранител, като борбата за Адарабийо се обрисува да бъде яростна.

Fulham ready bumper Adarabioyo contract to ward off Tottenham and Liverpool interest


— Standard Sport (@standardsport)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР