Ливърпул срещна сериозни трудности с борещия се за елитния си

...
Ливърпул срещна сериозни трудности с борещия се за елитния си
Коментари Харесай

"Ливърпул" се измъчи в Уелс, но върна топката в полето на "Сити"

" Ливърпул " срещна съществени компликации с борещия се за елитния си статут отбор на " Кардиф ", само че въпреки всичко стигна до трите точки в дуел от 34-ия кръг на британската Висша лига. Мърсисайдци завоюваха с 2:0 гостуването си в Уелс и върнаха топката в полето на " Манчестър Сити " в борбата за купата.

На " Кардиф Сити Стейдиъм " " Ливърпул " пропусна няколко положителни благоприятни условия преди почивката, само че откри резултата в 56' посредством Жоржиньо Вайналдум.
Снимка: Getty Images
Осем минути по-късно домакините бяха покрай изравнителен гол, само че озовалият се непокрит на празна врата Шон Морисън не съумя да уцели топката.

" Ливърпул " се засилва след пропуща и подпечата трите точки в 81', когато Мохамед Салах беше арестуван в наказателното поле, а влезлият като запаса Джеймс Милнър не сбърка от бялата точка.

В последна сметка мърсисайдци доиграха умерено срещата и резервираха 19-та суха мрежа от началото на сезона, с което стражът им Алисон влезе в историята. В последното десетилетие във Висшата лига няма вратар с повече.
Снимка: Getty Images
Така отборът на Юрген Клоп се върна на върха с актив от 88 точки и поведе с 2 на главния си съперник " Манчестър Сити ", който е с мач по-малко.

Отложената среща на първенците обаче е дерби с " Манчестър Юнайтед ", който през днешния ден претърпя разгромна загуба с 0:4 при визитата си на " Евертън ". " Юнайтед " и " Сити " се сблъскват в сряда, 24 април, а дуелът може да дефинира първенеца.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР