Ливърпул срази гостуващия Хофенхайм с 4:2 в реванша помежду им

...
Ливърпул срази гостуващия Хофенхайм с 4:2 в реванша помежду им
Коментари Харесай

Ливърпул отстрани германци след шоу с 6 гола на "Анфийлд”

Ливърпул съкруши гостуващия Хофенхайм с 4:2 в реванша посред им от плейофите на Шампионската лига и с общ резултат 6:3 влезе в групите на шампионата. Германският отбор пък ще продължи да играе в груповата фаза на Лига Европа в дебютния си сезон на европейската сцена.

Срещата на „ Анфийлд ” стартира на високи обороти и още в началните минути гостите можеха да поведат в резултата, само че преотстъпеният от Байерн Серж Гнабри пропусна от преференциална позиция, пращайки топката настрана от вратата на Миньоле.

Германският национал Емре Джан (10) даде начало на головия театър след пас на Садио Мане. Последваха още два бързи гола, дело на Мохамед Салах (18) и още веднъж на Джан (21) след пас на Фирмино, с цел да бъде убита интригата.

Треньорът на гостите Юлиан Нагелсман реагира и пусна в игра Марк Ут (28), който понижи преднината на домакините, които доста понижиха оборотите и до края на първата част не паднаха други попадения.

След почивката Роберто Фирмино (63) възвърне разликата от три гола след съвършена контраофанзива и композиция с Джордан Хендерсън. Сандро Вагнер (79) пък се разписа след центриране на Крамарич и оформи крайния резултат.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР