Ливърпул си осигури участие в осминафиналната фаза на Шампионската лига

...
Ливърпул си осигури участие в осминафиналната фаза на Шампионската лига
Коментари Харесай

Салах и Алисон оставиха "Ливърпул" в Шампионската лига

" Ливърпул " си обезпечи присъединяване в осминафиналната фаза на Шампионската лига по трагичен метод. Мърсисайдци се постановиха с минималното 1:0 над " Наполи " в мач от последния кръг в група 3 на шампионата и приключват на второ място.

Англичаните се нуждаеха от наложителен триумф, който реализираха с гол на вездесъщия Мохамед Салах в 34-ата минута. Тимът на Юрген Клоп можеше да запише много по-изразителна победа, само че направи куп пропуски пред вратата на Давид Оспина, а Садио Мане бе с съществена виновност англичаните да треперят до последно за продължаването си напред. Сенегалецът на два пъти не съумя да осъществя от чиста позиция.

Гостите пък бяха покрай изравнително попадение, с което да смълчат " Анфийлд ", само че в третата минута от добавеното време удар на влезлия като запаса Аркадиуш Милик бе избит майсторски от стража на мърсисайдци Алисон.

В другия мач от тази трета група " Пари Сен Жермен " разруши " Цървена звезда " с 4:1 като посетител. Така французите приключват преди всичко с актив от 11 точки, следвани от " Ливърпул " и " Наполи " с по 9. Англичаните обаче имат повече маркирани попадения от италианците, при разменени победи с по 1:0 в директните дуели и голова разлика +2 и за двата тима. На дъното е " Цървена звезда " с 4 точки.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР