Ливърпул ще завърши сезона с екипите на New Balance, без

...
Ливърпул ще завърши сезона с екипите на New Balance, без
Коментари Харесай

Казусът с екипите на Ливърпул е решен

Ливърпул ще приключи сезона с екипите на New Balance, без значение какъв брой във времето ще се отсрочи финала на акцията. Това настояват медиите на Острова, съгласно които мърсисайдци се се разбрали с новия си снабдител Nike контрактът сред двете страни да се задейства, откакто един път акцията завърши.
В началото на януари Ливърпул разгласи публично, че от 1 юни ще има нов снабдител на екипировка. Твърди се, че договорът с Nike е безспорен връх за британския футбол и възлиза на близо 80 милиона паунда с всички включени бонуси. Отлагането на края на сезона обаче породи проблема с кой екип мърсисайдци ще доиграят последните си мачове от този по този начин дълго чакана шампионска акция.

Вече е съвсем несъмнено, че Премиър лийг ще завърши след 1 юни, което на процедура даваше опция на " алените " от идващия ден да сменят екипите на New Balаnce с тези на Nike. Това щеше да е казус в историята на Висшата лига. Предоговарянето на датата, от която ще влезе в действие контрактът с новия снабдител обаче взема решение проблема.

Ливърпул има потребност от още единствено две победи, с цел да си гарнатира купата.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР