Ливърпул ще увие Джо Гомес в памучна вата и ще

...
Ливърпул ще увие Джо Гомес в памучна вата и ще
Коментари Харесай

Юрген Клоп: Ливърпул се нуждае от късмет на фона на кризата с контузии

Ливърпул ще увие Джо Гомес в памучна вата и ще се моли бранителят да не стане още едно допълнение към рецесията с травми в тима, признава мениджърът Юрген Клоп.

Последният играч, който влезе в лазарета е Костас Цимикас, който е със счупена ключица след равенството 1:1 с Арсенал в събота, оставяйки " мърсисайдци " с една опция по-малко на левия бек, като първият избор Андрю Робъртсън пък е контузия в рамото.

Очакваният са в идващите дуели на отбора Джо Гомес да застане на позицията на левия краен защитник.

" Очевидно е доста мъчно за нас, в действителност е мъчно. Понякога имаш травми и ние ги одобряваме всички, само че счупената ключица е в действителност неприятно, тъй като просто лишава толкоз доста време ", сподели Клоп пред кореспонденти преди конфликта против Бърнли във вторник.

" Същото, което имаше Робъртсън, друга травма, само че това също лишава доста време, както всички знаем. Имаме потребност от шанс в тези моменти, с цел да преминем и в този момент ще имаме Джо и просто би трябвало да сме сигурни, че го слагаме в памучна вата и би трябвало да сме сигурни, че постоянно е подготвен за мачовете ", добави немският експерт.

В идващия си дуел съставът на Ливърпул ще гостува на Бърнли на 25 декември, като опитният ментор чака сложен двубой на " Търф Муур " поради успеха на отбра от Ланкашър преди няколко дни с 2:0 при визитата му на Фулъм.

" Гледах много мачове на Бърнли и съм много впечатлен от това, което вършат и в събота получиха премията. Всички знаем, че в случай че спечелите един път и имате късмет да играете още веднъж след три дни, тогава ще желаете да спечелите още веднъж и тъкмо това чакаме, както и много добра атмосфера. По-добре е да сме и ще бъдем подготвени “, приключи Юрген Клоп.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР