Ливърпул ще се опита да привлече нови попълнения през летния

...
Ливърпул ще се опита да привлече нови попълнения през летния
Коментари Харесай

Юрген Клоп: Няма да купуваме играчи на завишени цени

Ливърпул ще се опита да притегли нови попълнения през летния трансферен прозорец, само че клубът от Висшата лига няма да бъде замесен в наддаване за надценени играчи, сподели мениджърът на отбора Юрген Клоп.

Клоп постоянно приказва за нуждата от реорганизация на клубния стадион Анфийлд, само че американският притежател на клуба Джон Хенри през март сподели, че Ливърпул няма да попадне в клопката на непотребните разходи в гонене на триумфа.

Ливърпул демонстрираше интерес към британския национал Джуд Белингам, който беше основната трансферна цел на клуба, само че след това се отхвърли поради високата цена на играча.

Запитан какъв би бил методът на Ливърпул, в случай че клубовете изискват повишени трансферни суми за задачите на клуба, Клоп сподели пред кореспонденти: " Няма да купим подобен състезател. Ще притеглим нови попълнения. Почти съм сигурен, че ще притеглим играчите, които желаеме, и тези, които ще ни оказват помощ. Уверен съм в това ", сподели немският треньор.

" Няма да купуваме на повишени цени. Ако не успеем да притеглим трансферните цели, ще се насочим към други варианти ", сподели още Клоп.
 Джеймс Милнър става
Джеймс Милнър става " чайка "

Това заяви журналистът Фабрицио Романо
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР