Ливърпул ще опита да се раздели с петима от по-периферните

...
Ливърпул ще опита да се раздели с петима от по-периферните
Коментари Харесай

Ливърпул може да се раздели с петима в следващите 48 часа

Ливърпул ще опита да се раздели с петима от по-периферните играчи на Юрген Клоп в идващите 48 часа. Въпреки че трансферният прозорец затвори, британските клубове към момента могат да вършат покупко-продажби до 17:00 часа локално време в петък. Уловката е, че играчи могат да сменят клубната си принадлежност единствено с отбори от други дивизии. С други думи - клубовете от Премиър лийг могат да продават и преотстъпват футболисти на отбори от Чемпиъншип и по-долните равнища, както и да притеглят такива в противоположната посока.

Най-популярното име, с което Ливърпул счита да се раздели, е това на Хари Уилсън, който може да забележим през днешния ден с екипа на Уелс против България. Мърсисайдци желаеха да продадат крилото за непрекъснато, само че му сложиха цена от 20 милиона паунда и по този начин отхвърлиха клубове като Астън Вила, Лийдс и Бърнли, които имаха интерес. По всичко наподобява, че в последна сметка Уилсън още веднъж ще бъде пратен чартърен, като най-вероятната дестинация е Суонзи.

Неговият съотборник в Уелс Бен Уудбърн, който през предишния сезон игра чартърен в Оксфорд Юнайтед, може да премине в Чарлтън или Хъл Сити.

Нат Филипс, прекарал по-голямата част от предходната акция в Щутгарт, също ще бъде преотстъпен на отбор от Чемпиъншип. На Лиъм Милър и Хърби Кейн също се търсят нови тимове.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР