Ливърпул ще бъде без звездата си Садио Мане в утрешния

...
Ливърпул ще бъде без звездата си Садио Мане в утрешния
Коментари Харесай

Ливърпул се изпоти заради Садио Мане

Ливърпул ще бъде без звездата си Садио Мане в утрешния финален за сезона във Висшата лига дуел против Брайтън. Състоянието на сенегалския нападател породи известни терзания в лагера на „ червените”.

Садио Мане приветства слуховете за Фекир в Ливърпул

Тимът на Юрген Клоп се намира под известно напрежение за мястото си в топ 4, защото разликата сред тях и петия Челси е две точки. „ Червените” имат потребност от победа или еднакъв против Брайтън вкъщи, с цел да са сигурни, че няма по какъв начин да бъдат изместени от „ сините”.

В тази връзка изглеждаше доста евентуално Клоп да заложи на най-хубавия вероятен състав за мача на „ Анфийлд”. Мане обаче явно няма да бъде част от него. Вестник „ Мирър” твърди, че 26-годишният нападател съвсем не е упражнявал през седмицата поради свята контузия.

Преди 2 седмици Мане тормози Ливърпул отнов с аудиенция до болница

Клоп отхвърли да разкрие какъв тъкмо е казусът. „ Ще забележим. Не става дума за същата травма”, съобщи треньорът, визирайки казусът от началото на годината, когато Мане се върна с травма в бедрото от мачове на сенегалския народен тим и пропусна към месец.

„ Проблемът е напълно нов и различен”, сподели сбито Клоп. Знае се единствено, че травмата се е получила при загубата от Челси с 0:1 през предишния уикенд.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР