Ливърпул се върна на върха във Висшата лига след успех

...
Ливърпул се върна на върха във Висшата лига след успех
Коментари Харесай

Клоп не мисли за титлата, а за следващия мач на "Ливърпул"

" Ливърпул " се върна на върха във Висшата лига след триумф над последния " Хъдърсфийлд " с 5:0, само че мениджърът Юрген Клоп не е спокоен в борбата за купата. Червените водят гневно гонене с " Манчестър сити ", като до края на сезона остават два мача. След триумфа в петък вечер германецът сподели, че повече мисли за идващите мачове и избегна въпросите за купа.

" Всичко тази към този момент беше отлично, в действителност брилянтно показване от нас. Подходът към мача бе точният, който желаех, тъй че съм благополучен ", стартира Клоп.

След няколко дни мърсисайдци се изправят против " Барселона " в полуфинал в Шампионската лига.

" Вече сме фокусиране за идващия ни мач. Мислим, както за Шампионската лига, по този начин и за Висшата лига. Сега ние сме тим, който би трябвало да основава проблеми и компликации на другите. Мисля, че дотук се оправяме ", добави германецът.

Освен петте гола против последния, алените записаха и друго значимо достижение. Тимът на Юрген Клоп доближи 50 точки вкъщи през сезона, като това се случва за пръв път в историята на клуба. На своя " Анфийлд " съставът иам 16 победи и две равенства, при голова разлика 53:10.

Досегашното най-хубаво достижение беше 49 точки у дома от сезон 2013-14. " Ливърпул " може да завоюва още точки, откакто има мач с " Уулвърхемптън " на 12 май на " Анфийлд ".

Единственият по-добър хазаин в Лигата е " Манчестър сити ", който има 51 точки. " Гражданите " са с повече победи (17), само че " Ливърпул " е единственият отбор, който няма проваляне у дома.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР