Ливърпул се превърна в първия отбор, който нанесе загуба на

...
Ливърпул се превърна в първия отбор, който нанесе загуба на
Коментари Харесай

Клоп: За победата ни ще се говори 20 години

Ливърпул се трансформира в първия тим, който нанесе загуба на Манчестър Сити през сезона във Висшата лига. "Червените " повалиха състава на Джосеп Гуардиола с 4:3, въпреки че триумфът им можеше да бъде и по-убедителен. Мениджърът на мърсисайдци Юрген Клоп не спести суперлативите си към своите футболисти и назова дуела на "Анфийлд " исторически.

"Уау! Какъв мач единствено! Двата тима се раздадоха изцяло. Хората по целия свят са гледали и са останали удовлетворени, че футболистите играха със сърце и душа. Това е исторически мач, за който ще се приказва и след 20 години, тъй като наподобява, че Сити няма да загуби още веднъж до края на сезона ", разяснява щастливият Клоп.

"Ние играхме на извънредно равнище и създадохме големи проблеми на противника. Познавам добре тима си и в последните минути не се притеснявах, че можем да допуснем още един гол. Беше обаче доста с напрежение ", не скри германецът.

"Когато тимовете са с вярната настройка и тя се съчетае с майсторството им, се получават такива мачове. Всичко ми хареса. Да, Лорис Кариус позволи гол след удар в близкия ъгъл и знае, че направи неточност. Хората постоянно търсят косъм в супата. Вратарят на Сити също частично носи виновност за гола на Мохамед Салах, само че никой не приказва за това. Ще забележим по какъв начин ще ни повлияе този резултат. Вкарахме 4 гола след прехвърлянето на Коутиньо и това е отлично. Допуснахме 3 гола, което не е доста добре, само че най-важното е, че победихме, освен това справедливо ", приключи Клоп.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР