Ливърпул привлече през януари 2018 година, когато плати за него

...
Ливърпул привлече през януари 2018 година, когато плати за него
Коментари Харесай

На Олд Трафорд се двоумели дали да вземат Ван Дайк или Линдельоф

Ливърпул притегли през януари 2018 година, когато заплати за него 75 милиона паунда на. В идващите две години и половина, преди да получи тежката си травма при започване на сегашния сезон, нидерландецът сподели, че всяко пени от тази сума си е коствало и се трансформира в един от най-влиятелните играчи в Премиър лийг и може би в най-хубавия футболист на поста си в днешния дни. Няколко месеца преди да премине на " Андийлд " - през лятото на 2017-а, Ван Дайк бе свързван с трансфер в. В последна сметка обаче " алените дяволи " привлякоха от. Самият Ван Дайк е разказал на някогашния си съотборник в Саутхамптън Чарли Остин, че на " " са се колебаели сред него и шведа и в последна сметка са предпочели последния.

Ето и разказът на Остин, който препредава думите на Ван Дайк: " Спомням си, че в края на неговата кариера в Стаухамптън бяхме на пейката при едно посещение на. " Какво става, Вирджил, сигурно Ман Юнайтед би трябвало да се е опитал да те притегли? Огромен клуб в Англия и така нататък Той ми отговори " знаеш ли, Чаз, през лятото по-скоро обстановката бе такава - аз или Линдельоф. И те избраха Линдельоф ". Мислех, че се майтапи. Никой не знаеше това, само че той ми го сподели на скамейката. Не можех да допускам, бях като обаян. През лятото се говореше, че той ще отиде там и вместо това те взеха Линдельоф ", споделя Осатин.
“Virgil told me it was between him and Victor Lindelof... Man United picked Lindelof! " told talkSPORT how Man United rejected the chance to Virgil van Dijk and sign Victor Lindelof instead
— talkSPORT (@talkSPORT)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР