Ливърпул привлече крилото на Рома Мохамед Салах. Червените ще платят

...
Ливърпул привлече крилото на Рома Мохамед Салах. Червените ще платят
Коментари Харесай

Клоп привлече една от основните си цели Мохамед Салах от "Рома" срещу 39 млн. евро

" Ливърпул " притегли крилото на " Рома " Мохамед Салах. Червените ще платят 39 млн. евро за договорката, оповестява Би Би Си.

Египетският национал подписа контракт за пет години с клуба от " Анфийлд ". Той беше и една от главните цели на мениджъра Юрген Клоп.

Сделката е една от най-скъпите в историята на " Ливърпул ", като по отношение на настоящия курс се приближава на 1 млн. паунда от рекордните 35 милиона, платени за Анди Керъл през 2011 година Трансферната сума е същата като тази от привличането на Садио Мане преди година.

Салах беше доста покрай прекосяване на " Анфийлд " от " Базел " през 2014 година, само че тогава отиде в " Челси ". По думите на Клоп египтянинът е отличната цялост от " опит и благоприятни условия ".

" Това е същински трогателен трансфер за нас. Следя го от " Базел " и той израсна доста, с цел да стане в действителност добър състезател ", сподели германецът. Според него Салах ще донесе нови благоприятни условия за нападението на " Ливърпул ".

След едвам 11 мача за " Челси " крилото заигра в италианското състезание, където се състезава за " Фиорентина " и " Рома ". Миналия сезон той вкара 15 гола в 31 мача за " вълците ".

" Ливърпул " стартира селекцията си с привличането на 19-годишния нападател на " Челси " Доминик Соланке.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР