Ливърпул приема Нотингам Форест на Анфийлд“ в опит да запише

...
Ливърпул приема Нотингам Форест на Анфийлд“ в опит да запише
Коментари Харесай

Съставите на Ливърпул и Нотингам Форест

Ливърпул приема Нотингам Форест на „ Анфийлд “ в опит да запише втора поредна победа и да се приближи до тимовете, които гравитират към четвъртото място във краткотрайното класиране на Премиър лийг. В предишния кръг мърсисайдци разрушиха с 6:1 като посетител Лийдс, с което прекъснаха серия от пет мача без триумф, а Форест предстоящо загуби от Манчестър Юнайтед и остана в зоната на изпадащите. Тимът на Стив Купър няма победа в 10 следващи дуела в шампионата.

Юрген Клоп залага на безусловно същия състав, който стартира и в упоменатия мач с Лийдс. Това значи, че Дарвин Нунес още веднъж остава на пейката за началото. Мохамед Салах, Коди Гакпо и Диого Жота започват в офанзивата. Роберто Фирмино не е в групата, защото е с травма.

Стив Купър е подхванал една огромна изненада с решението да остави голмайстора на тима Бренан Джонсън на пейката. Вместо него стартира Орел Мангала.

Ливърпул: Алисон, Александър-Арнолд, Конате, Ван Дайк, Робъртсън, Хендерсън, Фабиньо, Джоунс, Салах, Гакпо, Жота

Нотингам Форест: Навас, Фелипе, Ниакате, Маккена, Уилямс, Фройлер, Данило, Лоди, Мангала, Гибс-Уайт, Ауоний

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР