Ливърпул постигна важен успех срещу Лестър с 2:1 в мач

...
Ливърпул постигна важен успех срещу Лестър с 2:1 в мач
Коментари Харесай

Юрген Клоп: Предстои ни красива битка с много прекрасни мачове

Ливърпул реализира значим триумф против Лестър с 2:1 в мач от 18-ия кръг на Премиър лийг и се приближи на 2 точки от топ 4. След мача мениджърът Юрген Клоп разяснява упоритостите на тима за възможното класиране в Шампионската лига идващия сезон през продобиване на квота от британското състезание.

“Този сезон приказваме за топ 7. Само четири тима ще се класират за Шампионската лига. Сега наподобява, че са останали две места, тъй като Арсенал прави страховит сезон, а Сити си е Сити. Манчестър Юнайтед явно се завърна, Тотнъм се бори крепко, Челси към момента е тук, а Нюкасъл е доста мощен ”, сподели Клоп, представен от “Дейли Мейл ”.

Клоп добави, че класирането измежду най-хубавите ще бъде комплицирана задача, само че не и невъзможна:

“Ще бъде мъчно. Трябва да играем през втората половина от сезона по извънреден метод, с цел да влезем в Шампионската лига. Това е нашата цел. ”

“Очевидно имаме качествени противници имаме, само че и доста неща зависят от нас. Ние сме напрегнат, както и другите тимове, тъй като да знаем, че изоставаме с няколко точки, което не е най-приятното чувство. Предстои ни красива борба с доста прелестни мачове ", добави немският експерт.

Успехът за Ливърпул беше четвърти пореден в Премиър лийг. В идващия кръг мърсисайдци гостуват на един от най-коварните тимове в шампионата - Брентфорд, който победи Манчестър сити посред “Етихад ” директно преди спирането на шампионата за мачовете от Мондиал 2022 в Катар.

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР