Ливърпул показа на целия свят на какво е способен, заяви

...
Ливърпул показа на целия свят на какво е способен, заяви
Коментари Харесай

Ловрен: Дано Салах ни помогне да постигнем нещо историческо

Ливърпул сподели на целия свят на какво е кадърен, съобщи бранителят на мърсисайдци Деян Ловрен след успеха с 5:2 против Рома в първи полуфинален мач от Шампионската лига.

" Беше страховит мач. Атмосферата беше фантастична през цялото време и още веднъж показахме на какво сме способни. Създадохме доста положения и считам, че почитателите са останали удовлетворени. Показахме на целия свят на какво е кадърен Ливърпул. Да, имахме усложнения в последните 10 или 15 минути, само че аз съм убеден, че можем да измъкнем добър за нас резултат в реванша ", сподели Ловрен в изявление за клубния уеб страница.

" Рома е тим, който обича да играе футбол и не се опасява от клубове като нашия. Може би ще подходят друго в идващия мач, тъй като ще се наложи да нападат, в случай че желаят да вкарат. И там ще имаме шансове. Ще стартираме по този начин, все едно първият мач е приключил 0:0 ", добави той.

" За мен е наслаждение да играя със Салах. Той е брилянтен футболист и страховит човек. Надявам се да се опази от травми и дружно да реализираме нещо историческо ", приключи той.

 Стивън Джерард: В момента няма по-добър от Мохамед Салах
Стивън Джерард: В момента няма по-добър от Мохамед Салах

" Той демонстрира най-хубавия футбол в кариерата си "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР