Ливърпул показа малко повече постояннство последните седмици. Мърсисайдци спечелиха последните

...
Ливърпул показа малко повече постояннство последните седмици. Мърсисайдци спечелиха последните
Коментари Харесай

Съставите на Ливърпул и Тотнъм

Ливърпул сподели малко повече постояннство последните седмици. Мърсисайдци завоюваха последните си три мача и се върнаха в битката за топ 4, само че изоставането им не е малко. Тимът на Юрген Клоп приема Тотнъм, който има една точка повече от днешния си противник.

Лондончани се разделиха с Кристиан Стелини след тежката загуба с 1:6 от Нюкасъл. След това демонстрираха по-добро лице през второто полувреме против Манчестър Юнайтед и стигнаха до 2:2.

Луис Диас е в титулярния състав на Ливърпул за първи път от октомври. Той е една от трите промени, които Юрген Клоп е направил от срещата с Уест Хам през седмицата. Диого Жота е оставен на пейката, където са още Джордан Хендерсън и Жоел Матип. На техните места ще играят Харви Елиът и Ибрахима Конате.

Райън Мейсън е направил две промени от срещата с Ман Юнайтед. Ричарлисон е оставен измежду запасите, а неговото място заема Деян Кулушевски. Бен Дейвис пък е титуляр за сметка на Клеман Ленгле.

ЛИВЪРПУЛ - ТОТНЪМ

ЛИВЪРПУЛ: Алисон, Александър-Арнолд, Конате, Ван Дайк, Робъртсън, Фабиньо, Джоунс, Елиът, Диас, Салах, Гакпо
ТОТНЪМ: Форстър, Ромеро, Дайър, Дейвис, Поро, Скип, Хьойберг, Перишич, Кулушевски, Сон, Кейн

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР