Ливърпул показа, че не смята да прави спънки на резервния

...
Ливърпул показа, че не смята да прави спънки на резервния
Коментари Харесай

Ливърпул постави разумна цена на Симон Миньоле

Ливърпул сподели, че не счита да прави пречки на аварийния си пазач Симон Миньоле, в случай че последният реши да търси шанса си в различен отбор. Според „ Дейли Мейл” мърсисайдци са подготвени да се разделят с белгиеца при оферта от 15 милиона паунда.

31-годишният футболист сподели безукорно държание през сезон 2018/2019, в който беше ясно, че ще бъде прекомерно запаса на новото попълнение Алисон Бекер. Въпреки обстоятелството, че не записа нито едно присъединяване във Висшата лига през сезона – а освен това състояние нямаше да вземе шампионски орден, в случай че Ливърпул бе съумял да се пребори с Манчестър Сити – стражът непрестанно показваше безрезервна поддръжка както към Алисон, по този начин и към останалите съотборници в изявленията и изявления по обществените мрежи.

Към момента Ливърпул не си е поставял за цел твърдо да се разделя с опитния пазач, като се има поради, че другият им вратар – небезизвестният Лорис Кариус – ще остане преотстъпен в Бешикташ и през идващия сезон. Всичко опира до персоналното предпочитание на Миньоле, който елементарно би си намерил различен отбор във Висшата лига или в друго от водещите шампионати на Европа.

На британски пазар интерес към него демонстрират сигурно Борнемут, Уотфорд и спечелилия промоция Норич Сити. През лятото на 2018-а доста упорити бяха слуховете за трансфер на Миньоле в Наполи.

Ако се стигне до продажба на белгиеца, Ливърпул ще прегледа вариантите си за позицията на втори вратар. Засега е по-вероятно те да включват лични гении от младежкия отбор.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР