Ливърпул подновява интереса си към централния бранител на Свен Ботман.

...
Ливърпул подновява интереса си към централния бранител на Свен Ботман.
Коментари Харесай

Ливърпул ще опита да вземе Свен Ботман в следващите дни

Ливърпул възобновява интереса си към централния защитник на Свен Ботман. Мърсисайдци бяха свързвани в надарения нидерландец при започване на годината. Сега обаче на " " са решили, че в последна сметка е жизненоважно да привлекат състезател за центъра на отбраната, откакто нощес получи следващата си травма и евентуално също ще отсъства по-дълго време. Така единствените играчи, с които разполага в тази зона, са Рис Уилсмя и Нато Филипс., който размени, през вчерашния ден също пропусна дербито с поради мускулна контузия. След мача Клоп загатна, че клубът би трябвало да направи опит да вземе централен бранител до понеделник, когато затваря зимния трансферен прозорец.

21-годишният Ботман не е пропуснал мач за Лил от началото на сезона. Той е юношески национал на Нидерландия, като към този момент получи повиквателна и за първия тим на " лалетата ", въпреки че към момента не е записал дебют за него. Доброто показване на Ботман се удостоверява и обстоятелството, че Лил е позволил единствено 15 гола в 21 мача в Лига 1 до момента и по този индикатор " песовете " отстъпват единствено на първенеца ПСЖ.
Според " Дейли Еспрес " Лил ще желае за Ботман сред 20 и 30 милиона паунда, откакто преди година и половина го притегли за към 7 милиона.

Трансферният пазар в Англия затваря в понеделник, 1 февруари, в 23:00 часа локално време.
in Ligue 1 this season:

21 games
10 clean sheets
70 passes per 90
86% pass accuracy
1.1 tackles won per 90
1.9 interceptions per 90
3 clearances per 90
3.6 aerials won per 90

Every single minute played this season, only 2 yellow cards. Fantastic CB.
— Football Talent Scout - Jacek Kulig (@FTalentScout) Премиър лийг 20 кръг, четвъртък 28 януари  Тотнъм 1:3краен резулат  Ливърпул
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР