Ливърпул победи с 4:1 Манчестър Юнайтед в последния си мач

...
Ливърпул победи с 4:1 Манчестър Юнайтед в последния си мач
Коментари Харесай

Четвъртият вратар на "Ливърпул" направи Алексис Санчес за смях

" Ливърпул " победи с 4:1 " Манчестър Юнайтед " в последния си мач от International Champions Cup. Срещата в Америка ще се запомни освен с безапелационния триумф на мърсисайдци, с феномелния гол със задна ножица за дебютиралия Джердан Шакири, само че и с умелата игра с крайници на един 19-годишен вратар.
" Ливърпул " би изрично " Манчестър Юнайтед " пред 100 хиляди в Съединени американски щати (ВИДЕО) "Мърсисайдци " завоюваха с 4:1 мачът си от Интернешънъл чемпиънс къп
Полякът Камил Грабара получи изключителния късмет да стартира като титуляр за " Ливърпул " пред повече от 100 хиляди фенове в Съединени американски щати. Той е относително чужд за почитателите на мърсисайдци, само че макар неналичието на опит не се уплаши от именития си противник.

Именно против една от звездите на " алените дяволи " - Алексис Санчес, младият пазач на " Ливърпул " обра овациите на ентусиастите.

В 14-ата минута той финтира със самочувствие чилийския нападател в наказателното си поле, с цел да изнесе топката в предни позиции. Мнозина от последователите на " алените " изтръпнаха в този миг, припомняйки си гафовете на Лорис Кариус от финала на Шампионската лига.
" Челси " надигра " Интер " без половин дузина титуляри (ВИДЕО) Отборът на Маурицио Сари се наложи след дузпи
Събота вечер бе подвластна на положителната работа с крайници на вратарите. В друга среща от най-престижния летен шампионат, вратарят на " Интер " Самир Ханданович излъга ефектно нападателя на " Челси " Алваро Мората.

В последна сметка отборът на Маурицио Сари надигра " нерадзурите " с 6:5, откакто дуелът в Ница приключи 1:1 в постоянното време.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР