Ливърпул победи с 3:1 Манчестър Сити в голямото дерби на

...
Ливърпул победи с 3:1 Манчестър Сити в голямото дерби на
Коментари Харесай

Клоп: Не съм си представял, че ще водим с толкова пред "Сити"

" Ливърпул " победи с 3:1 " Манчестър Сити " в огромното дерби на Висшата лига и към този момент води с 9 точки пред първенците и с 8 пред " Лестър " и " Челси ". Мениджърът на " алените " Юрген Клоп призна, че не е вярвал, че тимът му може да има подобен задатък пред " Сити " след 12 мача.

" Няма по какъв начин да си представиш, че нещо такова може да се случи. Но това не е значимо в този момент, тъй като кой желае да е първи през ноември? Важно е да си първи през май. Не усещаме напрежение. Хубаво е да водим с 9 точки пред тях, само че има още доста мачове ", сподели Клоп. Той похвали отбора си за играта: " Не ги оставихме да вършат каквото си желаят и вкарахме невероятни голове. "

Мачът не мина и без противоречиви моменти. " Ливърпул " поведе още в 6-ата минута посредством Фабиньо, а единствено 22 секунди преди този момент играчите на " Сити " желаеха дузпа за игра с ръка на Трент Александър-Арнолд. След обзор на VAR обаче съдията Майкъл Оливър реши, че дузпа няма и зачете гола на " Ливърпул ". По-късно мениджърът на гостите Хосеп Гуардиола искаше още една дузпа за игра с ръка.

След мача той отхвърли да разяснява съдийството, а за тима си сподели: " Показахме за какво сме първенци, играхме необикновено на този стадион против най-хубавия тим в Европа. "
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР