Ливърпул победи с 1:0 Манчестър Сити в голямото дерби от

...
Ливърпул победи с 1:0 Манчестър Сити в голямото дерби от
Коментари Харесай

Клоп: Салах може да пропусне веднъж, но не и два пъти

Ливърпул победи с 1:0 Манчестър Сити в огромното дерби от 11-ия кръг на Премиър лийг и сподели, че последователно излиза от рецесията, в която беше изпаднал. Мениджърът на мърсиасйдци беше доста благополучен от триумфа на “Анфийлд ” и засипа със суперлативи представянето на футболистите си. 

“Резултатът е съвършен. Играхме доста добре, с невероятна активност. Защитавахме се на извънредно високо равнище в продължение на 99 минути. Съперникът имаше положения, само че в наказателното си поле бяхме безгрешни ”, не спести похвалите си към своите играчи Клоп. 

“Тази победа има голямо значение за нас. Не позволихме на Ман Сити да контраатакува, а ние имахме три чисти положения при контраатаки. Голът стана след фантастично деяние от страна на Алисон и прелестен свършек на Салах. Той може да пропусне един път, само че не и два пъти ”, продължи германецът. 

“Всички се концентрират върху головете, само че в този мач имаше какво да се види във всяко едно отношение против, бих споделил, най-хубавия тим в света ”, добави Клоп. 

Ливърпул заема 8-о място в класирането с 13 точки, а “гражданите ” са втори с 23 пункта.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР