Ливърпул победи без проблем Манчестър Юнайтед с 4:0 в отложена

...
Ливърпул победи без проблем Манчестър Юнайтед с 4:0 в отложена
Коментари Харесай

Ливърпул не остави никакви шансове на Юнайтед, феновете на “мърсисайдци“ подкрепиха Роналдо

Ливърпул победи без проблем Манчестър Юнайтед с 4:0 в отсрочена среща от 30-ия кръг във Висшата лига. С триумфа " мърсисайдци " станаха първи най-малко за идващите 24 часа - преди дуела на Манчестър Сити с Брайтън на следващия ден.

Ливърпул стартира вихрено дуела и още в 5-та минута Лукас Диас съумя да открие резултата, той получи пас по тревата от Мохамед Салах.

В 7-та минута почитателите на Ливърпул с бурни овации дадоха кураж на Кристиано Роналдо. Звездата на Манчестър Юнайтед не игра в днешната среща, тъй като през вчерашния ден загуби едно от новоредните си деца.

Um carinho no coração de Ronaldo.

Um tapa na nossa cara.
— Gustavo Zupak (@gustavozupak)
В 22-та минута Мане изведе великолепно Салах в пеналта, който с прекрасен удар не сгреши и удвои преднината на Ливърпул.

В 68-та минута резултатът стана типичен, откакто Лукас Диас пусна към Мане, а той с едно допиране означи.

В 85-та минута и Мохамед Салах се разписа за повторно, откакто излезе самичък против Де Хеа и го трансферира за 4:0. С това попадение Салах стана първият футболист във Висшата лига, който е отбелязвал пет гола на Манчестър Юнайтед в един сезон.

Ливърпул поведе в класирането със 76 точки, а на следващия ден Сити може да си върне първото място в случай че победи вкъщи Брайтън.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР