Ливърпул официално привлече халфа Ватару Ендо от Щутгарт, обявиха от

...
Ливърпул официално привлече халфа Ватару Ендо от Щутгарт, обявиха от
Коментари Харесай

Японец официално подписа догодвор с Ливърпул

Ливърпул публично притегли халфа Ватару Ендо от Щутгарт, оповестиха от британския клуб. Японският национал е подписал " дълготраен контракт " и е третото попълнение на мърсисайдци за сезона. Ендо ще носи №3 в Ливърпул.


" Моя фантазия бе да играя във Висшата лига и се веселя, че един от най-големите клубове в света я сбъдна ", съобщи японският национал, който има 133 мача и 15 гола в четирите си сезона с екипа на Щутгарт. Той е изиграл 50 дуела за националиня отбор на Япония.

Ливърпул се насочи към услугите на Ендо, откакто не съумя да се пребори с Челси за подписите на Мойзес Кайседо (Брайтън) и Ромео Лавиа (Саутхемптън).

Уатару Ендо може да играе и като централен бранител, само че е употребен най-вече като отбранителен халф. Капитанът на националния тим на Япония е следващото ново попълнение на полузащитната линия на Ливърпул през това лято след Алексис Макалистър и Доминик Собослай.

През лятната пауза мърсисайдци остнанаха без петима от своите халфове: Фабиньо (Ал Итихад), Джордън Хендерсън (Ал Етифак), Джеймс Милнър (Брайтън), Наби Кейта (Вердер) и Алекс Окслейд-Чембърлейн (Бешикташ). /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР