Ливърпул обърна решението си и се извини за събитията, които

...
Ливърпул обърна решението си и се извини за събитията, които
Коментари Харесай

Ливърпул обърна решението си, няма да освобождава служителите си

Ливърпул обърна решението си и се извини за събитията, които приключиха в клуба през предходната седмица. Както е известно, от европейския клубен първенец анулираха решението си да слагат някои чиновници в клуба по схемата на държавното управление за погашение на хонорари, само че изпълнителният шеф Питър Муур призна, че от тима са създали неверно „ заключение”.

Бъдещият първенец във Висшата лига, който през февруари разгласи облаги в размер на 42 милиона паунда за 2018/19, беше гневно подложен на критика, откакто разгласи желанието си да се обърне към държавното предложение за инспектиране на приходите към чиновниците по време на пандемията с ковид.

В писмо до почитателите на клуба, Мур написа: „ Вярваме, че предходната седмица стигнахме до неверно умозаключение, съобщавайки, че ще аплайваме по схемата за компенсиране от държавното управление. Съжаляваме за това си решение. Нашите планове и не престават да са такива, да подсигуряваме цялата работна отбрана от редуциране или загуба на доходи през този невиждан за света интервал. Следователно ние сме ангажирани да намерим различни способи, до момента в който не се играят футболни мачове”, написаха от Ливърпул.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР