Ливърпул не променя играта си и в най-тежките моменти, заяви

...
Ливърпул не променя играта си и в най-тежките моменти, заяви
Коментари Харесай

Ван Дайк: Не променихме играта ни през целия мач и заслужено стигнахме до късни голове

Ливърпул не трансформира играта си и в най-тежките моменти, съобщи бранителят на " алените " Вирджил ван Дайк в изявление след успеха против Астън Вила през уикенда. Именно настойчивостта на тима бе основният фактор, оказал помощ за късния поврат против бирмингамците и успеха с 2:1.

" Не играхме по най-хубавия метод, това е действителността. Можехме да се оправим надалеч по-добре и при свободния удар, с който получихме гола. След него обаче пресирахме сносно и единственият им късмет беше посредством Уесли през второто полувреме, само че аз съумях да изчистя топката. Ние пък имахме добра опция с удара с глава на Садио, а Адс (Адам Лалана) и Мо (Салах) също пропуснаха по един път. Имахме благоприятни условия за гол и не вкарахме, само че в края на мача стигнахме до изцяло справедливо равнене. Добре е, че се възползвахме от това и в последна сметка спечелихме. Когато играта ни върви, ние просто се стараем да не променяме нищо. На всеки тим му е мъчно да играе напълно в отбрана през всичките 90 минути и това значи, че ще имаш шансове.

Вила е мощен тим, само че ние бяхме деликатни и ги държахме в отбрана през множеството време. Знам, че хората ще ни съдят след този мач, само че ние просто се стараехме да държим топката и да нападаме. Заслужихме си минимум точка, в това съм сигурен ", сподели той за liverpoolfc.com. Премиър лийг 11 кръг, събота 2 ноември  Астън Вила 1:2краен резулат  Ливърпул
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР