Ливърпул не можеше да играе по-добре и при пълен стадион,

...
Ливърпул не можеше да играе по-добре и при пълен стадион,
Коментари Харесай

Юрген Клоп: Нямаше как да играем по-добре, дори и да имаше фенове

Ливърпул не можеше да играе по-добре и при цялостен стадион, твърди мениджърът на тима Юрген Клоп след успеха с 4:0 против Кристъл Палас късно нощес. " Червените " взеха предпоследната победа преди купата пред празни трибуни, само че съгласно мениджъра им това не се е отразило въобще на настроението на тима.

Германският треньор сподели след мача: " Представете си този стадион да беше цялостен и хората да можеха да изпитат насладата от тази победа онлайн. Аз обаче не мога да си показва по-добър процес на мача, тъй като момчетата играха по този начин, като че ли трибуните са цялостни. Атмосферата на самия терен беше просто съвършена.
 Ливърпул се развихри на “Анфийлд”, трансферира стоте гола и към този момент е подготвен да чества (видео) " Харесах доста играта ни. Беше 4:0 и 87-а минута, а четирима от нашите футболисти гонеха един от Палас, като че ли в него е последната топка на света. Страхотен резултат и страховит мач. Показахме толкоз огромно предпочитание, че даже и на мен ми бе мъчно да допускам на моменти.

" Не мисля, че можехме да се оправим кой знае какъв брой по-добре, даже и да имаше хора по трибуните. Много съм удовлетворен. Направихме го за всички тези хора, които нормално биха си били по седалките. В момента съм в в действителност положително въодушевление ".

Ливърпул ще стане първенец след 30-годишна пауза, в случай че Манчестър Сити не успее да победи Челси. Ако пък тимът на Пеп Гуардиола завоюва, " алените " ще се нуждаят от още две точки.

" Ще ми се наложи да виждам мача, тъй като след една седмица играем с тях. Професионалист съм и ще би трябвало да си правя работата ", добави германецът.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР