Ливърпул не беше толкова активен на трансферния пазар това лято,

...
Ливърпул не беше толкова активен на трансферния пазар това лято,
Коментари Харесай

Клоп отново защити трансферната политика на Ливърпул

Ливърпул не беше толкоз деен на трансферния пазар това лято, само че мениджърът Юрген Клоп е спокоен. Докато противници за купата като Челси и Манчестър Юнайтед се укрепиха в офанзива с голмайстори от ранга на Ромелу Лукаку и Кристиано Роналдо, мърсисайдци бяха “пас”.

“Не се тормозя от нищо, знам каква е действителността. Ако не купиш този и този, а съперниците ти го създадат, хората споделят, че е трябвало и ти да подсилиш състава си”, съобщи Клоп в изявление за “Скай Спортс”.

“Да, постоянно има потребност от нови футболисти, само че ние вършим прехвърляния в точния миг и на тъкмо този състезател, който желаеме - продължи германецът. - Когато имаме опция, действаме. Когато обаче нямаме тази опция, не заменяме стремежи от нас футболист с различен. Различни сме от останалите; нашите притежатели следват тяхната си философия и ние към този момент спечелихме както купата в Англия, по този начин и Шампионската лига. Това значи, че не сме толкоз зле. Иначе постояннно желаеме да създадем тима по-силен. А какво мислят и приказват останалите - това мен не ме интересува”.

Утре Ливърпул посреща първенеца Манчестър Сити в дербито на Висшата лига. “Срещу този противник би трябвало да вкараш ситуациите си. Това е отбор, който е извънреден във владението на топката, само че и в отбрана е доста мощен. За нас е значимо да създадем шансове и да нанесем удара си в точния миг. Трябва да сме смели”, добави Клоп.

“Първенството е доста мощно. Вижте единствено какво прави Челси, какво прави Юнайтед… А допреди три седмици всички се чудеха какво става с Арсенал, само че в този момент към този момент те се приближават до футбола, който желаят. Тотнъм? Те страдаха в предишния кръг, само че ще се завърнат…”, приключи наставникът.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР