Ливърпул направи голяма крачка към полуфиналите на Шампионската лига, след

...
Ливърпул направи голяма крачка към полуфиналите на Шампионската лига, след
Коментари Харесай

Ливърпул се разправи с Бенфика в Лисабон и е с единия крак на полуфиналите

Ливърпул направи огромна крачка към полуфиналите на Шампионската лига, откакто победи с 3:1 Бенфика на Луж в първия 1/4-финален конфликт сред двата тима.

 

Мърсисайдци имаха доста съществено игрово преимущество през първата част и головете на Ибрахима Конате (17`) и Садио Мане (34`) бяха най-малкото, с което домакините се разминаха. Груба неточност на Конате при започване на второто полувреме бе осъдена от Дарвин Нунес (49`). Това даде подтик на орлите, които обаче не съумяха да стигнат до второ попадение.

 

Вместо това, в 88-ата минута Луис Диас означи трети гол за гостите. Така задачата на Бенфика за реванша на Анфийлд след седмица става извънредно сложна. Ливърпул пък би трябвало доста бързо да се концентрира върху идващия огромен тест, защото в края на седмицата алените гостуват на първенеца на Англия Манчестър Сити в огромното дерби на върха в Премиър лийг.

В другия четвъртфинален мач Манчестър Сити победи Атлетико Мадрид с 1:0. Гражданите се постановиха на своя стадион Етихад като имаха изрично преимущество над противника си, само че стигнаха до единствено едно попадение, дело на Кевин Де Бройне в 70-ата минута. В хода на дуела Сити даде доста малко шансове на гостите от Испания, които от своя страна основно се бранеха надълбоко.
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР