Ливърпул може да счупи трансферния рекорд за защитник за втора

...
Ливърпул може да счупи трансферния рекорд за защитник за втора
Коментари Харесай

Ливърпул отново чупи трансферния рекорд за защитник

Ливърпул може да счупи трансферния връх за бранител за втора поредна година. През предишното лято „ червените” привлякоха холандския защитник Върджил ван Дайк от Саутхемптън, плащайки 75 млн. паунда за услугите му. Централният защитник направи удивителен сезон с „ червената” фланелка, а Ливърпул завоюва шестата си европейска купа и приключи на второ място във Висшата лига единствено на точка от първенеца Манчестър Сити.

Сега обаче Юрген Клоп и екипът му са се насочили към нов класен играч, който да ускори конкуренцията в защита. Става дума за бранителя на Наполи Калиду Кулибали, а в Италия даже настояват, че британският клуб към този момент е отправил питане към сътрудника му.

Кулибали не би коствал по никакъв начин малко за Ливърпул, като информациите са, че клубът от „ Анфийлд” ще би трябвало да заплати сума не по-малка от 100 млн. паунда.

От Ливърпул към този момент оповестиха двама напускащи в лицето на бранителя Алберто Морено и нападателя Даниел Стъридж, само че до този миг нови придобивки няма. Очаква се Деян Ловрен също да си тръгне, а това в допълнение би отслабило конкуренцията в защита.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР